Oversikten din
Det du ser når du åpner stallen din: den neste ridetimen, klippekortene og saldoen din, og hva som kommer.
ForRyttere
På denne siden
Dette er siden du kommer til når du åpner stallen din: et raskt overblikk over den neste ridetimen, klippekortene og saldoen din, og hva som kommer. Det er startskjermen for ryttere (og for foreldre som bestiller for barnet sitt).
Den neste ridetimen
Øverst ser du den nærmeste ridetimen din som en stor rute: dag og klokkeslett, hvor lenge den varer, timetypen, instruktøren din, hesten din (eller Hest: ikke satt opp ennå hvis ingen er satt opp) og stedet. Trykk på den for å se alle detaljer, blant annet hvor mange ryttere som har plass, og om du fortsatt kan avbestille selv.
Har du ingenting bestilt, ser du Du har ingen ridetimer satt opp. med en knapp, enten Be om ridetime eller Se timeplan, avhengig av hva stallen din tillater.
Tallene dine med ett blikk
Under den neste ridetimen viser en rad med små ruter et sammendrag av kontoen din. Kommende (antall ridetimer du er meldt på) er alltid med. Resten vises bare når de gjelder deg:
- Klippekort: hvor mange klipp som er igjen av totalen, hvilken timetype det gjelder for (eller Alle timetyper) og utløpsdatoen.
- Saldo: det du skylder, eller det du har til gode. Vises bare hvis stallen din fører saldo.
- Gavekort: gjenstående beløp eller antall ridetimer på gavekortet ditt, og datoen det er gyldig til.
Trykk på en av rutene for å hoppe til den delen av kontoen din. Kommende åpner timeplanen, Klippekort og Gavekort åpner lommeboken din, og Saldo åpner saldovisningen i lommeboken.
Kommende ridetimer
Under tallene dine viser Kommende ridetimer de neste ridetimene etter den første, med samme oppsett for dag og klokkeslett, én linje for hver. Trykk på Hele timeplanen for å se alt, eller trykk på en ridetime for å åpne detaljene.
Stallene dine
Rir du i flere staller som bruker Nose, viser delen Stallene dine dem alle, så du ser hvor du ellers er medlem.
Greit å vite
- Første gang du åpner stallen uten at navnet ditt er registrert, blir du bedt om å fylle ut Fullt navn og, hvis du vil, Telefon. Slik vet de ansatte i stallen hvem som kommer for å ri. Bare de ansatte ser det, og det brukes bare til påminnelser og oppdateringer om ridetimer.
- Er navnet ditt allerede registrert, men ikke telefonnummeret, kan du få en engangspåminnelse om å legge det inn. Du kan lukke den med Senere.
- Er du forelder med tilknyttede barn, kan du bruke velgeren over oversikten til å velge Du (egen konto) eller ett av barna, for å se barnets oversikt i stedet for din egen. Mens du ser på et barns oversikt, viser et banner Viser: {name}, med en lenke tilbake til din egen konto.
- Har et barn ikke noe navn registrert, ser du en oppfordring til å legge inn opplysningene i delen Familie, i stedet for at du ved en feil blir bedt om å fylle ut ditt eget navn.